Upozornění Pro objednání musíte být přihlášeni.
Zaregistrovat se můžete zde.

Recenze zákazníků

Na této stránce naleznete recenze našich zákazníků.
Recenze zajišťujte nezávislý server Heureka.

31.07.2018

Neuvedl/a jméno

7 z 8mi bannerů které mi poslali byly špatně a nevhodné k použití! NEDOPORUČUJI NIKOMU!!! K reklamaci se zatím nestaví příliš kladně, pokud ano, recenzi upravím.

Neuvedl/a

špatný tisk, pruhovaný
záměna barev oproti tiskovým datům
banner neměl žádná kolečka, přestože měl mít po 1 metru
nechali do tisku jít data v nevhodné kvalitě i po kontrole grafikem
7 z 8mi bannerů které mi poslali byly špatně

06.07.2018

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Skvělá Komunikace
Zboží jsem objednával na poslední chvíli, ale udělali vše proto aby jej stihli doručit!!

Neuvedl/a

02.05.2018

Jan Chleboun

Bezchybná spolupráce. Děkuji.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

19.04.2018

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Super cena
Rychlost
Odpovídající kvalita

Fixně dané rozměry, ale je jich dost

26.02.2018

Neuvedl/a jméno

Rychlé a vstřícné vyřízení objednávky.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

16.10.2017

Helča

Neuvedl/a komentář

rychlost, kvalita, moje vlastní grafika
chybí menší formát, např. 100/50, 100/75 cm

Neuvedl/a

07.08.2017

Kacaba

Neuvedl/a komentář

dobrá cena

Neuvedl/a

02.07.2017

Neuvedl/a jméno

Nejasná technická specifikace vstupních grafických dat. - PDF v podstatě nepoužitelné, přepočítávání na pixely je více než nepraktické. V případě chyby dat ohlašuje systém kód chyby, který mi rozluští až technická podpora atd. - Pracuji v grafické oblasti a měl jsem se systém potíž, co potom laik?

Neuvedl/a

Neuvedl/a

25.06.2017

JC Pískování

Neuvedl/a komentář

- Nízká cena
- Doba dodání

Není jasné kdo převzala zásilku do přepravy.

05.05.2017

Neuvedl/a jméno

levná alternativa k plakátům na akce v obci, neřešíme lepení plakátů,

rychlost
jednoduchost objednání

Neuvedl/a

04.04.2017

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Rychlost,zpusob jakym stvorite svuj baner,cena

Neuvedl/a

03.03.2017

Jiří Mašek

bez problémů, intuitivní průvodce, chvilková záležitost co se týká přípravy baneru

poměr kvalita/cena

zatím o žádné nevím

02.02.2017

Dům kultury Střelnice Rumburk

Super

Super

Super

21.12.2016

elektrokolacz

Neuvedl/a komentář

cena, rychlost

Neuvedl/a

21.12.2016

Miquel

Doporucuji a uz veskere bannery budu delat u tete firmy.

Super editor i na dotvoreni banneru.

Zadne.

08.11.2016

VASSILLI

Neuvedl/a komentář

CENA

PODLE ME JE TATO SLUŽBA VHODNÁ PRO GRAFIKY NEBO NEJAKE ANIMOVANÉ OBRÁZKY, NENÍ MOC VHODNÁ PRO TISK FOTOGRAFIÍ

29.09.2016

HC Bohemians

Neuvedl/a komentář

levné bannery

limit 1000,- Kč, nedostupnost zpracování návrhu dodavatelem za úplatu

17.09.2016

Katerina

Už nikdy vice tady nenakoupim. Dodali naprosto nepoužitelné zboží a odmítají reklamaci.

Neuvedl/a

Špatný web, který zakreslil grafiku a ta se pak tiskla jen z náhledu. U dvou jiných firem ty samé podklady dopadly výborné.

15.09.2016

Pavel

Neuvedl/a komentář

Neuvedl/a

ořez banneru byl tentokrát katastrofa, samý zub a plachta byla oproti minulému nákupu slabší, asi šetří.

07.09.2016

Sehy

cena odpovídá kvalitě. Pro upoutávku na naši soutěž v YOUTH GAMES měsíc dopředu, naprosto ideální. Příští objednávka opět zde.

cena

Neuvedl/a

27.08.2016

Milan Kamír

Vše co slíbili, splnili. Celková spokojenost (hlavně s cenou).

Neuvedl/a

Neuvedl/a

22.08.2016

Daniela

E-shop dobře informuje-o kvalitě i době dodání. Nicméně počítejte s nižší kvalitou tisku, trochu nějaké pruhy, pokaždé v jiném směru apod. Na krátkodobé použití ale v pohodě. Za málo peněz nečekejme zázraky. I když tisková data splňovaly podminky na jejich webu, větší tiskové pdf jsem tam nebyla schopná načíst.

Nízká cena, víte přesně co objednáváte.

Trochu delší dodací doba. Nižší kvalita tisku.

19.08.2016

BEZRUČ-KA

OK

cena, www

nevím

14.08.2016

Neuvedl/a jméno

dobré, rychlé, cena

Cena, za m2

zatím nevím o žádných

13.07.2016

TT Quality s.r.o.

Neuvedl/a komentář

cena
rychlost

Neuvedl/a

25.06.2016

Veselý

Doporučuji všem. Opravdu dobrý tisk za skvělou cenu

Výborný tisk za skvělou cenu

nenašel jsem, snad jen, že bere malé rozlišení fotek

06.04.2016

BORRY

SUPER KVALITA ZA SUPER CENU, BUDU PŘIPRAVOVAT DALŠÍ OBJEDNÁVKU

POMĚR CENY A KVALITY
FAKT SUPR KVALITNÍ MATERIÁL A METR S POTISKEM ZA POUHÝCH 99KČ - LUXUS

NAKOPÍROVÁNÍ OBRÁZKU PRO STARŠÍ GENERACE BUDE ASI SLOŽITĚJŠÍ

29.03.2016

Neuvedl/a jméno

kvalita odpovídá ceně

nízká cena

Neuvedl/a

20.03.2016

Venca

Neuvedl/a komentář

Neuvedl/a

Nedá se vložit PDF podklad.

04.03.2016

kemppecka

Neuvedl/a komentář

Rychlost a dosptupnost

Grafické návrhy

21.02.2016

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Cena

Kvalita tisku.

17.02.2016

Jindřiška

Doporučuji všem, asi bych řekla jednou větou. Za málo peněz hodně muziky.

Cena a rychlost

Poštovné

06.01.2016

Manam.cz

Neuvedl/a komentář

Poměr cena a kvalita

Nemožnost většího formátu

25.12.2015

Jan Průcha

Naprosto ideální pro reklamu, kterou musíte pravidelně obměňovat. Například měsíční programy klubů atd.

Cena a jednoduchost zadávání objednávky.

Pouze předem nabízení rozměry bannerů-

05.12.2015

cerberos

Je to super.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

02.12.2015

Neuvedl/a jméno

Neváhejte vyzkoušet, doporučuji, budu pravidelným zákazníkem

levné, rychlé, přehledná objednávka, úprava baneru

Neuvedl/a

14.08.2015

Daniela

Poměr kvalita cena dobrý, super je i varianta bez oček, kdy se banner lepí na plochu. Je potřeba počítat, že bude dobře sloužit po krátkou dobu.

Výborná cena, přehledný proces objednávání kdy vidíte přesně v náhledech co jste si nahrál + možnost ořezu v objednávce pokud není rozměr ideální. Expedice 2x týdně, to je uspokojivé.

Tenký podklad banneru (který ale víte co objednáváte), při balení se některé očka obtiskly do barevné plochy.

25.07.2015

Pavel

Doporučuji.

kvalita za rozumnou cenu

minimální nákup v hodnotě tisíc Kč.

09.07.2015

Neuvedl/a jméno

poměr cena výkon

poměr cena výkon

objednávku jsem musel dělat dvakrát - jeden den špatně načítal web - po vyplnění a odeslání hlíška o prázdném košíku

05.06.2015

Martin

Super, všem doporučuji :)

Super, všem doporučuji :)

Super, všem doporučuji :)

21.05.2015

Zuzana

pokud chcete levnou plachtu v dobré kvalitě kterou a dokážete si poradit s daty, nákup se vyplatí.

nízká cena, rychlost, rychlá objednávka

pouze určité rozměry plachet, nízká trvanlivost, komunikace pouze se systémem

19.05.2015

Tom Jonáš

Minimální množství je 10m2(když je tak drahé poštovné a balné tak by mohlo být menší množství). Dopravní služba mi nenapsala email ani SMS a ani mi nepřišlo číslo balíku abych se mohl podívat kde je, takže jsem musel řešit, kdo mi balíček převezme a celkem mi to zkomplikovalo den, protože jsem už s ním nepočítal. Po 2 týdnech co byl banner na sluníčku tak ztvrdl a na jednom místě ho sluníčko spálilo. Rozpadl se na textilní matrici (rozměr 4x4cm). Při tisku pouze černého textu, nechává na bílých plochách malé černé tečky. I když tady píšu jen samá negativa, cena bannerů je pro mě důležitější než tyto nedostatky. bannery byly určeny na jednorázovou akci. Takže ty co byly na sluníčku měli na sobě datum, takže se stejně vyhodí, a ty co byly použity jen na ten den tak přežili bez problémů a příští rok se použijí zase. Na další akci budu objednávat zase odtud.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

08.05.2015

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Skvělá cena, dobrá kvalita

Pouze PPL

04.05.2015

Neuvedl/a jméno

Pružné,rychlé.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

30.04.2015

Kuba

Bannery za bezkonkurenční cenu. Samozřejmě něco za něco - kvalita tisku ceně odpovídá, co opravdu nechápu je, proč v procesu objednávky systém převádí pdf na jpg a ještě s docela velkou kompresí. Vznikají zbytečné nepěknosti, ktere by tam být nemusely.

Cena
Jednoduchost

Kvalita tisku
Převod tiskovýchndat do jpg

24.04.2015

Neuvedl/a jméno

Cena odpovídá kvalitě. Celkově jsme spokojeni.

- nízká cena
- přehledně se dá objednat
- jednoduché zaslání podkladů

plachty jsou docela tenké - jeden silnější vítr a vytrhne se kousek plachty i s kroužkem na upevnění.

09.04.2015

Ladislav

Doporučuj :-)

Moc dobrá cena

snad žadný

26.03.2015

Neuvedl/a jméno

perfektní cena za výše popsané kompromisy

cena

spatna kvalita tisku, černá není černá ale šedá, pruhovaný tisk, asi to bylo rychle expedováno - otiskly se kovové očka do tisku, není svařovaný okraj - ale z těchto důvodů je zde nízká cena.

26.03.2015

La Casata

Neuvedl/a komentář

Dobra cena

Neuvedl/a

02.03.2015

SANPROS,spol.s r.o.

Není problém

solidnost

??

18.02.2015

Martinnv

Rozhodně doporučuji si na bannery počkat. Za tu cenu...

Velmi nízkou cenu

Dlouhou dodací lhůtu

16.02.2015

typo

Neuvedl/a komentář

cena

termín

07.02.2015

petr

100%doporučení

rychlost,cena

..asi nema

04.02.2015

Jana

Neuvedl/a komentář

dobrá cena

Neuvedl/a

30.01.2015

David

Doporučuji

NEjlevnější plachty

Nenalezl jsem

02.01.2015

Neuvedl/a jméno

100% spokojenost, dodání v termínu, kvalita naprosto ucházející pro mou potřebu.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

30.12.2014

osis

Vše v naprostém pořádku. Doporučuji.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

12.12.2014

PEPSI

Neuvedl/a komentář

CENA

Neuvedl/a

19.11.2014

Pánek

perfektní, doporučuji

vše si uděláte sami,nemusíte trávit hodiny s grafikem

žádné

06.11.2014

CBS Teplice

bylo to super, jsme velmi spokojeni

rychlost a výhodnou cenu

byl pro nás trochu problém vytvořit si vlastní grafiku, ale povedlo se

16.10.2014

Penzion Rozhledna

super !!!

levné

malinko bych vylepšil první začátek v programu, napřed jsem udělal baner v malý, cm a mm

09.10.2014

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

rychlost,cena,kvalita

Neuvedl/a

03.10.2014

martinznusli

Zaujala mě hlavně cena. Ale mohu říci, že je vše na profesionální urovni a výrobek je lepší než jsem čekal.

cena
jednoduchost
rychlost

nemá osobní odběr

02.10.2014

Kanote

vyborny low cost pro zacatecniky a nenarocne

cena, samoobsluha

expedice 1x/tyden

01.10.2014

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Neuvedl/a

vypravuje výrobky jen 1x týdně

24.09.2014

Neuvedl/a jméno

Rozhodně doporučuji.

Slušná kvalita za velmi dobré peníze. Co slíbí, to splní.

Neuvedl/a

11.09.2014

Neuvedl/a jméno

Za dobrou cenu, uspokojivá kvalita.

Velice pěkná cena

Pro mě byl trochu problém dodat návrh v dostatečné kvalitě, aby mohl být zpracován.

05.09.2014

Heavy

Žádné skryté zádrhele, pokud si zákazník pročte stránky ví co a za kolik si objednává a kdy bude zakázka realizována a odeslána, pro daný účel zcela vyhovující.

rychlost, jednoduchost objednávky

jediná nevýhoda asi způsob dodání pouze pplkou u které není objednána sms o dodání předem, v případě promeškání dodávky zbytečná komplikace, na poště bych si zboží vyzvedl kdykoliv.

27.08.2014

Milan

spolehlivý

cena

tisk formou jpg.

31.07.2014

Neuvedl/a jméno

Pokud potřebujete levnou reklamu a nechcete platit drahá bannery, které někde visí několik let a lidé je stejně přestanou během pár měsíců vnímat je toto ideální volba.

Přehlednost, jasné podmínky, nikde nic skrytého.
Platíte za to co opravdu dostanete.
Bezkonkurenční cena.

žádné

29.07.2014

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Vlastni realizace navrhu plachet.

Plachty jsou zamotany dohromady a kovovava ocka poskodila bilou plochu plachty, zpusobily cerne fleky a na nekolika mistech je sedrena plocha bile plachty. Doporucuji prokladat vetsi mnozstvi plachet alespon papirem nebo folii.

25.07.2014

mesive

Perfektní. Rychlé jednání a super cena. S kvalitou jsme velmi spokojeni.

Vlastní návrhy baneru
ušetříte za drahe designery
nehnužší cena
rychlé dodání

Neuvedl/a

18.07.2014

Neuvedl/a jméno

Doporučil bych ho všem.

Levné, bezproblemové

Žádné

11.07.2014

Josef

Doporučuji.

V první řadě cena, vlastní jednoduchý návrh, předem vzorek materiálu zdarma atd. Již chystám další objednávku :-)

Neuvedl/a

04.07.2014

Helča

Vřele doporučuji.

Možnost vlastní fantazie a grafického vyjádření.
Rychlost zpracování
Krátké dodací lhůty
Super cena

Neuvedl/a

23.06.2014

bart

cena super, dodání tak ok (musí se počítat s delší dodací lhůtou) velkou nevýhodou je nemožnost zadávání podkladů ve vektorech či PDF

cena

nemožnost zadávání ve vektorech a nebo aspoň v PDF, kde je zaručena kvalita tisku oproti JPEG. Toto považuji v dnešní době za velkou nevýhodu.

20.06.2014

Jakub Hotový

Nejnižší cena na trhu Naprosto vyvážený poměr "CENA - VÝKON" Jasné a srozumitelné podmínky Žádné skryté "zádrhele" Vše je přesně tak, jak se píše na webu Kvalita zpracování je o něco nižší než standard (nezavařené okraje, méně ok, slabší tisk), ale to odpovídá bezkonkurenční ceně a zákazník je na to dopředu na webu jasně upozorněn, takže v žádném případě nekupuje "zajíce v pytli". Celkově naprostá spokojenost

Cena
Jasné podmínky

V případě spěchu delší dodací lhůta

20.06.2014

cejkaband

Doporučuji. Kvalita - cena odpovídá

Neuvedl/a

Zadání zakázky nemusí každý zvládnout

18.06.2014

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

cena

Neuvedl/a

12.06.2014

Michaela

Neuvedl/a komentář

Velmi levné bannery, dodržení výrobních i dodacích lhůt, snadné nahrání dat online přes web.

Kvalita bannerů odpovídá ceně, nemožnost nahrát data vyšší tiskové kvality.

11.06.2014

Aleš V.

Super ! Nakupuji jen tady. Doporučuji.

Rychlost, dobrá cena, kvalita, spolehlivost.

Nejde dodat banerry bez kovových oček.

03.06.2014

Neuvedl/a jméno

Plná spokojenost. Nejlepší poměr cena/kvalita.

Velice levné bannery, které postačí do interiéru.

Lehce proměnná kvalita tisku, ale to se může stát.

30.05.2014

cenda007

doporučil jsem a doporučuji

cena

zadávání podkladů

30.05.2014

jakub-es

Doporučuji.

Skvělý poměr cena/kvalita.

Více variant rozměrů. Případně i jiné materiály (mesh).

21.05.2014

Neuvedl/a jméno

Doporučuji.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

19.05.2014

Petr

Zlákala mě cena. Poměr ceny a kvality (velikost Banneru 2x1m)je pro běžné užití a pozorovací vzdálenost pro umístění "na plot" plně dostačující a jsem lehce nadspokojen a to i přes stopy po řádkování ploteru, které jsou patrné i v jedné plné barvě. Závěr: vyšlo to lépe než jsem za tu cenu čekal

přehlednost
rychlost
logika
dobrá cená

Neuvedl/a

02.05.2014

kapounek

Neuvedl/a komentář

cena

omezení rozměrů

15.04.2014

Inspirace

Velká spokojenost, nemám připomínky.

Rychlost, spolehlivost, kvalita

Neuvedl/a

12.04.2014

Honza

super ceny, rychlost, kvalita poměrná kceně

rychlost, cena

vše si musím vytvořit sám - ale to může být slabina jen pro někoho

10.04.2014

Jana

Důvodem nákupu byla výhodná cena, kterou výrobce odůvodňuje logicky a z blízka je samozřejmě vidět, že tisk je "levnější", ale v celkovém pohledu na banner to vůbec nevadí.

výhodná cena za bannery

Neuvedl/a

25.03.2014

Alena

Jsem spokojena, nakoupila bych u nich znova

nízké ceny

banner není 100% kvality, ale to již zmiňují na svých webových stránkách. Zákazník před objednáním ví, do čeho jde.

23.03.2014

Věra M.

Doporučuji. Nemám výhrad, příště použiji určitě znovu.

rychlé vyhotovení, návrh si dělám sama - v klidu, poměr kvalita/cena/rychlost = super

nemožnost jakékoliv změny (velikost, očka)... ale chápu, že toto je koncept, díky kterému je pak rychlé zpracování.

18.03.2014

Pavel Martinek

Doposud jsme neobdrželi objednané zboží, proto nemůžeme posoudit kvalitu provedení. Pouze hodnotíme dojem ze stránek a termíny dodání. Prozatím nemohu doporučit.

Příznivá cena produktu. Jednoduchost a přehlednost stránek.

Dodací termín je příliš dlouhý.
Cena za dodávku je příliš vysoká.
Dnes existují výrazně levnější cesty.

17.03.2014

Vena

pro nákup bannerů od kterých nečekáte dokonalost rozhodně doporučuji, ceny jsou nesrovnatelné s konkurencí a poměr kvalita cena velmi slušná

bezkonkurenční ceny
jasné podmínky dané předem

delší doba vyřízení, ale obchod předem avizuje, že to tak je a z jakého důvodu

06.02.2014

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Cena, rychlost, zadání přes internet.

Neuvedl/a

26.01.2014

Neuvedl/a jméno

U tohoto obchodu Vás upozorní na to co dostanete , vše přehledné bez problémů.Za cenu za kterou baner je se dá říct jediné- Vynikající Zarazila mě rychlost s jakou obchod přijal platbu ca hodina od odeslání z účtu ( někde se čeká i dva dny) , komunikace taky výborná

Kvalita za rozumnou cenu.

Nevím o žádných , vše vysvětleno žádné skryté háčky.

11.12.2013

enn888

Jsem nadšená, že jsem objevila možnost "použitelné kvality" a výborné ceny! Už chystám další objednávku :-)

- dobře fungující systém zadávání zakázek
- kvalita zboží je v souladu s cenou

Neuvedl/a

25.11.2013

Good boy

Plachty za bezkonkurenci cenu, moznost si vse od pocitace udelat sam. Na zacatku je treba trochu proniknout do tvorby zakazky, ale zvladne to nakonec kazdy. Mozna bych uvital moznost platby kartou- je rychlejsi a kdyz je treba zadat zakazku tesne pred terminem expedice, tak se muze hodit.

Dobrou cenu, moznost objednat ruzne grafiky v jedne objednavce,rychlost.

Nic me nenapada- delate to super :-)

07.10.2013

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Výborný poměr cena X kvalita

Neuvedl/a

20.09.2013

Elims

Nebýt dopravce, byl bych spokojeny, nicméně obchod jako takovy doporučuji.

Cena

Zboží nebylo v nejaké top kvalitě, minimálně barevnost banneru (černá) nebyla nejlepši, na druhou stranu za tu cenu...

18.09.2013

studiorealit

Neuvedl/a komentář

Rychost dodání, výborná komunikace, přehlednost a jednoduchost objednacího formuláře

Neuvedl/a

05.09.2013

Grzegorz

very nice :)

cena

nejsou

21.08.2013

keramickakrmitka

Super cena za m2 rychlost dodání Doporučuji-reklama firmy za super cenu.

Cena produktu

Určitě lépe formulovat a vysvětlit vkládání fotek do banneru.

12.08.2013

Neuvedl/a jméno

s výsledkem jsem spokojená, ale je nutné si využití této varianty dopředu promyslet, není to určeno pokud na banner spěcháte

velmi levná varianta banneru
možnost použít i horší kvalitu grafiky

vzhledem k nízké ceně nutnost splnit mnoho podmínek - předpřipravené rozměry, dlouhá lhůta dodání, nutnost objednat min za 990 Kč (což jsou cca 3 bannery na jednu objednávku)

10.08.2013

honza

rozumná cena a dobrá dodací doba

cena
rychlost

-----------

30.07.2013

Grzegorz

vznikajici cena a jednoduchost objednavky, slaba kvalita cernecho tisku, malo bodu na mocovani, Velmi spokojeny :) Dekuji s pozdravem Grzegorz Damski

Cena,
Jednoduchost,

Neuvedl/a

27.07.2013

AnnS

Neuvedl/a komentář

rychlost, levné ceny, rozumná kvalita

Neuvedl/a

27.07.2013

vv

Neuvedl/a komentář

Neuvedl/a

možnost osobního odběru! bydlím 1 km od sídla společnosti, ale musel jsem zapltit 200 za PPL

25.07.2013

Neuvedl/a jméno

Pokud chcete levný banner za kvalitu odpovídající ceně, pak je to OK Pokud chcete kvalitnější banner, tak nedoporučuji.

cena za služby - za bannery
poslání bílého vzorku s okem zdarma

kvalita bannerů, hrozný systém vkládání objednávek (3x jsem musel měnit bannery, než jsem se dopracoval ke správnému formátu)

18.07.2013

SANPROS

S obchodem není problém, k provedení je výhrada pro malý počet kotvících kroužků

Rychlost

?

02.07.2013

jakub-es

ideální řešení pro krátkodobou nenáročnou propagaci

výborná cena

horší kvalita, která je však úměrná ceně

21.06.2013

malin

Jo prima bez jednatele by ale obchod neproběhl .

cena

pro starší ročníky je zadávání zakázky nepoužitelné prostě se v tom neorientují .
Totální odmítnutí jiného způsobu podání obědnávky . Pomohl až jednatel .

14.06.2013

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

dobrá cena, přiměřená kvalita tisku

po odeslání dat v podstatě nemožnost cokoliv změnit, jediná možnost je storno objednávky a vytvoření nové s dodáním za další týden až 14 dní

07.06.2013

naturista

Velmi moderní služba, která mě velmi mile překvapila.

Dobrá kvalita za bezkonkurenční cenu

zatím nevím

04.06.2013

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

cena, jednoduchost

dodací lhůta

28.05.2013

Neuvedl/a jméno

Neuvedl/a komentář

Dobrá cena

Minimální cena objednávky 990,-Kč bez DPH a poštovného

22.05.2013

SOTM

doporučuji

cena

nic

22.05.2013

Neuvedl/a jméno

naprostá spokojenost

cena, rychlost

Neuvedl/a

20.05.2013

ITchampions

Neuvedl/a komentář

cena

v online systému bych uvítal i nabídku kvalitnějších materiálů a tisku

09.05.2013

RK2

Za tuto cenu se vyplatí koupit!

Dobrá cena

Nižší kvalita tisku, plakáty z blízka vypadají, jako by docházela barva

26.04.2013

Neuvedl/a jméno

Každému, kdo má zájem o teno druh produktu doporučuji vyzkoušení.

Cena produktu.

Striktní podmínky, které ne každému musí vyhovovat, ale cena je více než 100% vyváží.

25.04.2013

Neuvedl/a jméno

Na jednu stranu sice bannery nemají nejvyšší kvalitu, ale na druho stranu prodejce toto na svých stránkách celkem jasně deklaruje. Je to holt daň za nízkou cenu.

Výhodná cena
Snadná online objednávka

Omezené volby rozměrů
nižší kvalita
minimální onjednávka za 1000kč bez DPH

19.04.2013

Roman

Vše super jen by s to moho rozšířitjetěnasaoeící folie.

Neuvedl/a

Neuvedl/a

12.04.2013

Honza

dobré zboží za velmi přijatelnou cenu.

cena

Neuvedl/a

07.04.2013

Alex

doporucuji

cena

dodáni

04.04.2013

Neuvedl/a jméno

Prvně byla cena. Po zkušenostech, které jsou - rychle, kvalitně a spolehlivě, pak jen gratuluji. Obchod doporučuji ostatním.

Pro mě jsou vaše stránky velmi komplikované.
Způsob objednávky.
Jinak super. Rychle,kvalitně a spolehlivě.
Pro shora uvedené.

Neuvedl/a

03.04.2013

Jirka

Doporučuji.

Rozhodující byla cena. Trochu jsem se bál kvality bannerů na úkor nízké cenové nabídky, ale po rozbalení se obavy rozplynuly.

------------------

29.03.2013

Petr D.

Vyhoda cena a kvalita

Velmi nizka cena ke kvalitě.Rychle dodani

Neuvedl/a

14.03.2013

Neuvedl/a jméno

Obchod je velmi dobry. Vsechno si tam vyridite sami.

Levný a kvalitní

komunikce jen pres facebook

07.03.2013

Neuvedl/a jméno

Zboží rozumné kvality za výbornou cenu. Mohu jen doporučit.

- velmi nízká cena
- rozumná výsledná kvalita tisku a zpracování

Neuvedl/a

01.03.2013

Studio Realit, s.r.o.

Doporučujeme pro rychlé řešení Vašich potřeb

výhodná cena, rychlost zpracování

nižší kvalita, ale na tu jsme byli upozrněni, takže to není problém

23.02.2013

gpm

spokojenost

pomer cena a kvalita, online system (nemusim vstat od PC)

uvital bych moznost poskladat si banner z nekolika obrazku primo online